Nieuwsbrief: Uitnodiging kunst-event bij Pot Interieur in Axel

Hallo iedereen! Bij deze willen we jullie uitnodigen bij Pot Interieur voor het kunst-event van donderdag 29 Mei t/m zondag 1 Juni. Zelf ben ik aanwezig in mijn ‘Studio Bart van Wijk’ op vrijdag, zaterdag en zondag.

Dit onder leiding van galeriehoudster Brenda Baart. Meer dan 500 kunstwerken worden geëxposeerd, het nieuwe boek van Art Gallery waarin iedere kunstenaar wordt omschreven is op het kunst-event verkrijgbaar, het huidige boek is online te bekijken op: www.brendabaart.com/Art_Gallery/kunst.html

Zelf exposeer ik in mijn eigen ‘Studio Bart van Wijk’ met 9 schilderijen. Mijn andere schilderijen staan op mijn site: www.bartvanwijk.com/schilderijen . Deze schilderijen staan in het magazijn van Pot Interieur en zijn op vraag te bekijken. Galeriehoudster Brenda Baart helpt u graag bij het beslissen wat voor kunst het beste bij u past, op de site van Pot interieur kunt u meer informatie vinden: www.pot.nl/kunst

Speciaal voor deze gelegenheid zal ik in mijn studio op zondag 13uur een abstract schilderij maken. Daarnaast kan ik aan geïnteresseerden mijn werk als interieurarchitect, ontwerper/ vormgever presenteren.

Graag een berichtje of jullie wel of niet komen zodat we rekening kunnen houden met de hoeveelheid hapjes en drankjes. Op deze mail kunt u antwoorden, sorry van de vorige nieuwsbrief waarbij dit niet lukte, er zat een foutje in het systeem.

Groet, Bart van Wijk

www.bartvanwijk.com

Scroll naar boven