Nieuws: Studio Bart van Wijk

Hallo iedereen! De Excellent woon & lifestylebeurs in Rotterdam was om nooit meer te vergeten. PEDINI kitchens heeft zelfs een mooie film van de door mij schaal 1/1 ontworpen woning gemaakt. deze staat op mijn Facebook pagina www.facebook.com/bartvanwijk1

 

 

Door het vakblad Keuken&Design is er een artikel gemaakt over mijn werkzaamheden in Belgiƫ. Deze kunnen jullie terugvinden op mijn site www.bartvanwijk.com onder Curriculum Vitae.

 

 

Studio Bart van Wijk:

Graag stel ik jullie nu mijn nieuwe concept voor: Studio Bart van Wijk.

Elke Vrijdag sta ik in mijn studio van 110m2 bij Pot Interieur in Axel (zie www.pot.nl voor de routeinformatie).

 

 

Om een eenheid en stijl te creƫeren in mijn totaalplannen adviseer ik ook graag het meubilair.

Pot Interieur heeft een oppervlakte van 15000 m2 gevuld met de mooiste meubelen waaronder vele klassiekers. Meubelen die vaak van generatie naar generatie gaan.

 

 

In de Studio Bart van Wijk presenteer ik mijn werk op een overzichtelijke manier en leg ik mijn werkwijze graag aan u uit. Een ontwerp voor een keuken of badkamer, verbouw- en nieuwbouwplannen, ontwerpen voor maatwerk-inbouwkasten, boekenkasten ontworpen op maat, haardontwerpen op maat, alles is mogelijk.

 

 

Ook geef ik in mijn studio advies en informatie van bedrijven over onder andere: Natuursteen, parket, keramische tegels, gietvloeren, keukens, badkamers, verlichting, Domotica, haarden, stukwerk, spanplafonds, beeld & geluid, enzovoort.

 

Ontworpen voor (in samenwerking met) GROW De seedanalyser is een compact meetinstrument dat de rijpheid van zaden bepaalt. Ook in de landbouwsector is de vraag groter geworden naar mooie producten.

 

Als laatste toon ik in mijn studio design- en productontwikkeling. Voor velen een onbekend terrein maar hier komt in de nabije toekomst snel verandering in omdat het steeds gemakkelijker wordt om producten te produceren. De vraag naar productontwerpers zal snel groeien, ik beveel mij graag aan.

 

Een vluchtige schets voor een nieuw concept fiets. Conceptuele idee-schetsen leiden vaak tot vernieuwende producten.

 

Iedereen is welkom op Vrijdag of op afspraak (ook in het weekend) in mijn Studio Bart van Wijk bij Pot Interieur! Het eerstvolgende open weekend staat telkens op de intropagina van mijn site www.bartvanwijk.com

 

Scroll naar boven