Nieuwsbrief Excellent beurs Rotterdam 2014

Hallo iedereen!

Bij deze nodig ik iedereen weer uit om langs te komen op de Excellent beurs in Rotterdam. Verder in deze brief vinden jullie meer info.

Door de crisis hebben we het nieuwbouwproject stopgezet, de grond is terug verkocht.

 

 

Zodra de grond verkocht was, stroomden de opdrachten opnieuw binnen. Een ontwerpopdracht voor een renovatie/ nieuwbouw-uitbreiding van een kinesisten/ fysiotherapie-praktijk in België, een zeer speciaal keukenontwerp voor Harry & Olga: Twee bekende Vlamingen van het televisieprogramma www.vier.be/theskyisthelimit,

 

 

Een grote ontwerpopdracht voor een verbouwing/ nieuwbouw-uitbreiding in Ouderkerk aan de Amstel en een superopdracht voor een groot nieuwbouwappartement in Amsterdam dat ik van A tot Z mag ontwerpen en begeleiden. (oplevering 2016).

 

 

Last but not least: Ik doe weer mee met de www.excellentbeurs.nl in Rotterdam van 12 t/m 15 december. Ditmaal met een heel ander concept. Geen afgewerkt interieur maar een soort galerie: “Studio Bart van Wijk” Een vriend van me heeft het volgende logo hiervoor ontwerpen, iemand anders heeft de slogan bedacht: “Bijzonder by Bart”

THNX! Bas & Paul

 

 

In de studio sta ik met een werktafel van 4 meter van www.pot.nl die vorig jaar mee participeerden. De eerste opdrachten in samenwerking met Pot Interieur zijn gerealiseerd in volle tevredenheid van onze klanten. Op een wand van 6 meter en op de tafel presenteer ik mijn werk. Iedereen is welkom!

 

 

Modu+ zet op een kunstzinnige manier een opstelling pal in het midden, STRACKK presenteert zijn systeem tegen wanden en Marianne Naerebout hangt haar ondertussen wereldberoemde kunst op.

 

Live Fidelity zorgt voor de Jazz muziek met een unieke installatie en rond de studio wordt een tuin gecreëerd door Stamhoveniers, Sittingimage, Ewell en Terraswereld Amsterdam

 

Iedereen uitgenodigd! Kaarten zijn via alle deelnemers verkrijgbaar.

 

Scroll naar boven