Nieuwsbrief Nieuwbouwontwerp N-Brabant

Hallo iedereen, dit keer gaat de nieuwsbrief weer over een mega-project :-))
Na een offerte gemaakt te hebben voor het ontwerpen/ inrichten van een nieuw te bouwen villa (voorgevel 34 meter 🙂 beef het een tijd stil…..
Plots kreeg ik per mail de vraag van Peter (ik gebruik een fictieve naam voor zijn privacy): “Bart, kun je ook de buitenkant ontwerpen?”. Hij was niet tevreden over het ontwerp van zijn huidige architect. “Kan ik over een uurtje op je kantoor zijn?”, vroeg ik.
Maar vanwege het bestemmingsplan worden er schuine daken voorzien. Na verschillende voorstellen gemaakt te hebben zijn we samen met zijn vrouw tot het onderstaande ontwerp gekomen.
Het wordt weer een split-level woning  zoals mijn laatste gerealiseerde project met een sterk horizontaal lijnenspel. Het materiaalgebruik zal eveneens veel overeenstemmen: Wit stuukwerk, veel glas met glazen insteekballustrades en om het geheel een moderne toets te geven werken we met zink voor de daken. Trappen binnen en buiten worden minimaal 1,5 meter breed en nooit hoger dan 1,5 meter door de split-levels. Dit zorgt voor een open architectuur met mooie aslijnen en doorzichten. De glaspartijen links en rechtsachter zijn 7,5 meter hoog met glazen vloeren en hoge vide’s wat voor een enorme ruimtelijkheid, een zee van licht en een panoramisch zicht over de tuin zal zorgen.
Door de metaalstaalskeletbouw kunnen we met een open structuur en zwevende constructies werken. Een zwevend balkon 1,5 meter boven de grond geeft een mooi overzicht over de tuin met de zwemvijver. Aan de voorzijde komt een zwevende vijver 😄 waaronder een afrit loopt naar de parking voor de auto’s onder de woning.
Ik houd jullie op de hoogte van dit boeiende project vol uitdagingen.
Nieuwe website
Een nieuwe site: www.bartvanwijk.com is volledig vernieuwd. Na twee cursussen webdesign gevolgd te hebben in Rotterdam heeft Charlotte Maas van www.maasbeeld.nl de site nu aangepast voor gsm’s en tablets en volledig vernieuwd met nieuwe foto’s en teksten, ik ben benieuwd naar jullie reacties. info@bartvanwijk.be
Facebook Pagina
Ook heb ik een bedrijfs-FaceBook pagina aangemaakt: Antwoord op deze brief, dan stuur ik een persoonlijke uitnodiging: Welkom!Met vriendelijke groet,  Bart van Wijk  BVBA
Interieur- architectuur, ontwerp, vormgeving

 

Scroll naar boven