Nieuwsbrief: Schilderijen

Hallo iedereen,

Het gaat slecht met de economie! Ook ik krijg momenteel minder nieuwe opdrachten.

Maar door de rustige periode kan ik wel weer tijd maken voor mijn passie: schilderen. Ik maak ongeveer zes schilderijen per maand. Vroeger schilderde ik met olieverf, momenteel gaat mijn voorkeur uit naar acryl door de ‘grovere’ structuur dat ik hiermee kan bereiken. Naast figuratief schilder ik nu ook abstract. In strakke interieurs vind ik het mooi ‘anti-strakke werken te hangen. Dit brengt leven en persoonlijkheid in de ruimte.
 
 


 
 Ik schilder meestal op 2 formaten: 60x80cm en 30x40cm en verkoop de schilderijen ingelijst. De lijsten van de kleinere schilderijen maak ik zelf. Het kader is 8cm breed en er zit ruimte tussen het kader en de lijst waardoor de meegeschilderde kopse kanten zichtbaar blijven.

Naast het schilderen wil ik ook weer gaan fotograferen en me bezig gaan houden met het maken van abstracte sculpturen. Leuk leuk!
 
 

 
De werken met de bijhorende prijzen zijn te bezichtigen op mijn site www.bartvanwijk.com/schilderijen/ Veel schilderijen hangen in winkels, als U een werk wilt bekijken geef ik U graag de adresgegevens door.

Graag hoor ik weer jullie reactie en met vriendelijke groet, Bart van Wijk

 

Scroll naar boven