nieuwsbrief foto’s

Hallo iedereen,

Vorige keer meldde ik al me weer bezig te gaan houden met fotografie. Het is me na een lange tijd weer gelukt een kiekje te nemen waar ik tevreden over ben.

 

 

Hierbij het verhaal over de foto:

Op Donderdag 16 Mei was ik op weg naar Beverwijk voor een opdracht van Peter Trieling. Hij heeft een keukenspeciaalzaak waar ik regelmatig door ingehuurd word, www.ptkd.nl

Toen ik bij de haven van Rotterdam reed dacht ik “ik moet hier stoppen aan de kant om een beeld vast te leggen dat ik al heel lang wilde fotograferen”. Dus ik stopte met mijn vier knipperlichten aan op de pechstrook. Het was 9.15 uur in de ochtend tijdens de spits, de vrachtwagens raasden langs me heen.

Ik had een groot probleem, het beeld dat ik wilde fotograferen lag aan de overkant van de snelweg. Langs beide richtingen kwamen vrachtwagens en personenauto’s voor het beeld langs vliegen. Daarnaast regende het ook nog maar ik besloot het toch maar te proberen. Bij de eerste pogingen lukte me het niet een foto te nemen zonder auto’s er op maar toen ging het goed! “Ik dacht bij mezelf, YESSSS! Hoe is het mogelijk dat dit gelukt is!”

 

Dat is het mooie van fotografie. Jezelf proberen te overtreffen door een beeld vast te leggen wat je aanspreekt. Dat ene moment proberen vast te leggen dat spreekt. Het weer, het licht, de beweging, de compositie en verhoudingen, alles moet kloppen. Maar als het dan lukt dan geeft het ook een super goed gevoel.

De prijs voor de foto 20×30 ingelijst in een aluminium kader met passe-partout en glas kost € 185,00 inclusief verzendkosten. Ook kom in graag langs bij U thuis om schilderijen of foto’s te presenteren. Op deze manier kunt U zien of de foto of het schilderij mooi aan uw muur hangt. Op mijn site www.bartvanwijk.com kunt U mijn werk zien met de daarbij horende prijsinformatie.

Groet en graag weer jullie reactie, Bart van Wijk

 

 

Scroll naar boven