nieuwsbrief nieuwbouwwoning

Hallo Iedereen, er staat een nieuw project op mijn site.

Dit keer weer een megaproject. De opdrachtgevers vroegen mij hun huidige villa te renoveren maar zoals gewoonlijk ontwierp ik drie totaalconcepten om de mogelijkheden te bekijken. Bij een van de voorstellen liet ik alleen de fundering staan en tekende daar een nieuw gebouw op. Mijn opdrachtgevers dachten hier niet lang over na en uiteindelijk kozen we er voor met een schone lei te beginnen door ook de fundering te vernieuwen.

 

 

De woning is in de zelfde stijl ontworpen als het ontwerp voor mijn eigen woning maar dan veel groter. “Wil je iets ontwerpen wat geheel naar je eigen smaak is, ontwerp dan iets voor jezelf of zoek klanten die dezelfde smaak hebben”. Dit keer had ik weer het groot geluk dat juist deze mensen contact met mij opnamen.

 


Bestaande situatie

 

Ik werk op verzoek van de klant samen met het architectenbureau Van Lierop Cuypers Spierings architecten. Dit architectenbureau houdt zich voornamelijk bezig met utiliteitsbouw maar is ook actief in de woningbranche. Het architectenbureau zal mijn ‘schetsontwerpen’ vertalen naar technisch uitgewerkte tekeningen, de bouwaanvraag indienen, het bouwproces in goede banen leiden en opvolgen. Samen hebben we al een aantal keer gebrainstormd over mijn plannen omdat het nogal een ingewikkeld verhaal is door de vele split-level niveaus die in het ontwerp verwerkt zijn. Het maximale toegestane aantal kubieke meters was overschreden maar dit hebben we al zo goed als opgelost. Nu het exterieurplan op papier staat kan de bouwaanvraag ingediend worden en ga ik verder met mijn opdrachtgevers aan het interieur werken. Ik houd jullie op de hoogte betreffende dit megaproject, graag hoor ik jullie reacties.

 

 

Natuurlijk mogen jullie deze nieuwsbrief weer doorsturen naar geïnteresseerden, als u deze nieuwsbrief via via ontvangt en u deze in de toekomst wilt blijven ontvangen, graag een berichtje met uw motivatie sturen naar info@bartvanwijk.be

De vorige nieuwsbrieven zijn te bekijken op mijn vernieuwde site: www.bartvanwijk.com
Graag weer jullie reactie en groet, Bart van Wijk

Scroll naar boven