Nieuwsbrief: Excellent beurs Maastricht

 

Hallo iedereen! studio bart van wijk staat in Maastricht van 26 t/m 29 Mei op de www.excellentbeurs.nl
Antwoord op deze mail voor digitale entreekaarten. Welkom!

‘studio bart van wijk’ staat dit keer met een door mij ontworpen stand van 16×10 meter. Het wordt weer iets bijzonders, interieur & exterieur verweven in elkaar waardoor de grenzen tussen binnen- en buitenproduchten vervagen. Het wordt een soort binnentuin met een galerij waarin kunst en sculpturen op zijn mooist gepresenteerd worden.

Het ontwerp zal later dit jaar terug gebruikt worden in Rotterdam maar dan nog grootser en uitgebreider aangepakt worden. Daar wordt een zwembad op maat mee in het ontwerp geïntegreerd en wordt de galerij op 80cm hoogte gezet. Glazen vloeren over water, een plafond-aquarium en een licht-spektakel onder water moeten daar een mooie beleving opwekken.

Tekening Excellent beurs stand

Interieurarchitectuur is meer als mensen helpen met hun inrichting (wat ik ook graag doe). Architectuur is een manier van communiceren waarbij, bij ieder individu, een andere beleving wordt opgeroepen.
In Japan zeggen ze: “Als je je niet goed voelt, ga dan naar de dokter. Helpt dit niet, verander dan je interieur”.

Ze hebben gelijk! Een mooi interieur geeft je een goed gevoel geven maar interieurarchitectuur kan ook meer zijn. Zo staat er een nieuw project op mijn site, een inrichting van een tandartsenpraktijk in Wilrijk (Antwerpen). “De eigenares vertelde me na de realisatie: “het is een geschenk hierin te mogen werken”. Het is dan ook een bijzondere praktijk geworden. Geen wit maar grijs-groen gecombineerd met geloogd eiken met heel veel glas. Een boom bij de entree en speelse-ronde verlichting maken het geheel warm/strak met een aangename atmosfeer.
Op mijn site staat het nieuwe project op mijn port folio: Tandartsenpraktijk Wilrijk BE. Beroepsfotograaf Jan Liégeois heeft weer schitterende foto’s gemaakt. THX Jan!

Iedereen welkom in Maastricht, het wordt de moeite!
De beurs is een luxueus woon-evenement met inspirerende leefruimtes, tuinen, de mooiste auto’s , juwelen en diamanten, producten zoals horloges, meubelen en verlichting, de beste geluidsapparatuur, open haarden en veel kunst. Alles van het hoogste niveau. Zo staan Maserati & Ferrari ook op de beurs. 2 Passionele automerken die keer-op-keer iedereen overdonderen met hun design.

In en om de stand ‘studio bart van wijk’ staan de onderstaande deelnemers. Weer super-partijen!
–  Eduard van de Loo Buitenprojecten.
– Aqua Unique Zwembad en vijverpartner voor advies en bouw op maat
– Dyon Scheijen Contemporary Art & Acoustic Solutions
– Dutch Design Maastricht: Nederlandse hoogwaardige kwaliteitsmeubelen
– Cross Tone: Kwaliteit en exclusiviteit in Solid Surface
– StoneTrack  natuursteen voor bouw & interieur
– John Dierickx    artistieke glaspanelen   studio : Artglas

www.bartvanwijk.com
Interieurarchitectuur
Productontwerp & vormgeving
bbb bijzonder by bart

Bart van Wijk Social

Copyright © , All rights reserved.

Our mailing address is:

www.bartvanwijk.com

Scroll naar boven