Nieuwsbrief: Kantoor in Showroom Desano

 

Hallo iedereen,
Tegenwoordig heb ik een kantoor in de showroom van DESANO op de grens in België tussen Rotterdam en Antwerpen, welkom!

DESANO is een mooie showroom met keukens, badkamers en tegels. Maar wat écht belangrijk is: Ze kunnen alles realiseren en begeleiden. Zo kunnen mijn ontwerpen, op vraag na een vrijblijvende offerte, door DESANO uitgevoerd worden van A tot Z.

Bestaande opdrachtgevers van mij uit de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Den Haag kwamen en komen naar mijn kantoor. Ons kleine grens-dorpje Putte wordt nog beroemd 🙂

Mijn nieuwe medewerker Guy Slootmans komt graag ter plaatse voor rapporteringen, opmetingen, foto’s te maken en ect. Zo kan ik mij fulltime bezig houden met hetgeen ik graag doe: Het ontwerpen van bijzondere interieurs.

Maar het verhaal werkt ook vice versa! Zo heeft DESANO me de opdracht gegeven een verbouwing voor een villa in Kapellen volledig uit te tekenen en voor mijn fysiotherapeut/ kinesist (door mijn rugproblemen) heb ik een keuken mogen ontwerpen dat binnenkort geplaatst wordt 🙂

De keuken wordt vervaardigd uit een nieuw materiaal: NANO. Een schitterend materiaal! De kastdeuren maar ook het werkblad worden van hetzelfde materiaal gemaakt, deze keer alles in het zwart. Zo gaat de keuken op een maatwerk meubel lijken dat zo in de woonkamer zou kunnen staan. DESANO doet ook het breekwerk, legt de vloeren en maakt de verlaagde plafonds met de, door mij uitgekozen, inbouw-armaturen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag ontvangen we u op de grens tussen Rotterdam en Antwerpen!

Last but not least: Ik ben weer blij met de laatste 2 verschenen artikelen. 10 bladzijden in het mooie vakblad ‘The Art of Living’ over een verbouwing van een Amsterdams grachtenpand én een door mij ontworpen woonhuis in Amsterdam:

En het magazine ‘Excellent wonen en leven’ heeft mijn werk super omschreven in het artikel:
www.excellentmagazine.nl/wonen/2016/bezeten-van-schoonheid

Welkom!
bbb: bijzonder by bart
www.bartvanwijk.com

Bart van Wijk Social

Copyright © , All rights reserved.

Our mailing address is:

www.bartvanwijk.com

 

Save

Save

Scroll naar boven