Nieuwsbrief: Excellent beurs Eindhoven 3 t/m 6 maart

 Hallo iedereen, ik heb vrijkaarten voor de Excellentbeurs in Eindhoven van 3 t/m 6 maart (waarde € 50,00 p.p voor de openingsavond en € 15,00 voor de reguliere beursdagen: zolang de voorraad strekt).
Zelf sta ik met mijn ‘studio bart van wijk’ met een oppervlakte van 36m2 op de beursvloer. Pedini heeft een filmpje gemaakt over een vorige deelname in Rotterdam.
‘studio bart van wijk’ exposeerde toen met een, compleet door mij ontworpen, villa.
 

Deze keer sta ik met kroon-juweel, DoorsOrange en weer met bijzonder meubilair van Pot interieur uit Axel.

Pot staat er met het merk MDF, met de Tense tafel in combinatie met de Flow chairs en de Ribbon chair van Artifort.

Doors Orange is een partner op het gebied van innoverende binnendeur oplossingen. Zoals een volledig ‘onzichtbaar kozijn’ en maatwerk in deuren. Of het nu draaideuren, schuif- of taatsdeuren betreft. Door mij en voor u op maat ontworpen en volledig in het interieur geïntegreerd. Turn key verzorgd door Doors Orange.

Eric van Kroon-juweel maakt lampen op maat van koper en andere metaalsoorten. Geen lamp is hetzelfde en door de pure ambacht is iedere lamp een kunstwerk op zich.

Ook de beurs is absoluut de moeite. De focus ligt op ‘mooi, bijzonder en exclusief wonen’ maar ook bijvoorbeeld Maserati, Mercedes en Porsche zijn van de partij. Op vrijdagavond is er een Ladies Night (ook mannen welkom!) en op donderdag start de beurs met een VIP-Night (dresscode: Excellent chique)
Graag nodig ik iedereen uit voor een leuk gesprek waarbij ik mijn werk kan presenteren en mijn tarieven kan uitleggen, welkom!Antwoord op deze mail met de adresgegevens voor de tickets (openingsavond of/en reguliere tickets?) en met hoeveel personen jullie willen komen.

Ps: nog een beetje reclame voor mezelf 🙂
Op mijn FaceBook-bedrijfspagina
www.facebook.com/bartvanwijkontwerpenvormgeving
staat een nieuw artikel over een project van mij in Amsterdam geschreven door OBLY. THX OBLY!

www.bartvanwijk.com
– Interieurarchitectuur
– Productontwerp & vormgeving
bbb bijzonder by bart
Bart van Wijk Social

Copyright © , All rights reserved.

Our mailing address is:

www.bartvanwijk.com

 

Scroll naar boven