nieuwe huisstijl Bart van Wijk

Hallo iedereen, ik vond het tijd mijn huisstijl te laten vernieuwen.

In samenwerking met een goede vriend, Bas van Meel en het bedrijf CFM Media Services hebben we, vind ik, er iets moois van gemaakt. Het briefpapier, mijn visitekaartjes maar ook de site en de nieuwsbrief zijn volledig aangepakt. De nieuwe tekst is: Bart van Wijk, ontwerp & vormgeving. Na tien jaar op zelfstandige basis te werken is het maken van plannen mijn hoofdactiviteit geworden. Vaak kunnen mijn opdrachtgevers zelf verder als ze bijvoorbeeld een keukenontwerp hebben, weten waar de muren moeten komen te staan en een lichtplan hebben dat gemaakt is op basis van een indelingsplan. Met deze plannen kunnen mijn klanten zelf plaatselijke aannemers, keukenbedrijven en bijvoorbeeld interieurbouwbedrijven aanspreken. De foto’s hier onder zijn voorbeelden van lopende projecten.

Project: ontwerp nieuwbouwwoning IJburg Amsterdam

Ik houd van ruimtelijkheid, mooie aslijnen en doorzichten en heb ondertussen een eigen stijl ontwikkeld. Daarnaast vind ik het even belangrijk dat een project persoonlijkheid krijgt. Daarom werk ik tegenwoordig altijd meerdere ontwerpen uit en smeed ik deze met mijn opdrachtgevers samen tot een definitief plan. Op deze manier zien mijn klanten wat de verschillende mogelijkheden zijn en wordt het definitief plan, een persoonlijk plan door de zelf gemaakte keuzes, eisen en wensen. Als mijn klanten willen dat ik het project begeleid werk ik samen met professionals, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vak. Ik zorg voor de eenheid en stijl van het geheel maar architecten, projectleiders, constructeurs, aannemers, tuinarchitecten enzovoort werken mijn plannen verder uit. Vaak komen zij uit dezelfde regio en kunnen dus de nodige service bieden. Door deze uitbestedingen heb ik tegenwoordig zelf meer tijd om hetgeen te doen wat ik echt graag doe: het ontwerpen en vormgeven van plannen samen met mijn opdrachtgevers. Daarom heb ik gekozen voor het nieuwe logo met de tekst: Bart van Wijk, ontwerp & vormgeving.

In de afgelopen tien jaar heb ik diverse mega-projecten mogen ontwerpen wat ik als een groot geluk beschouw, maar kleinschalige projecten waren vaak even leuk. Het geeft mij een grote voldoening als ik mensen kan helpen iets moois te realiseren.

Project: ontwerp tweede nieuwbouwwoning in de zelfde straat aan het water van het IJburg in Amsterdam.

Natuurlijk mogen jullie deze nieuwsbrief weer doorsturen naar geïnteresseerden, als u deze nieuwsbrief via via ontvangt en u deze in de toekomst wilt blijven ontvangen, graag een berichtje met uw motivatie sturen naar info@bartvanwijk.be

De vorige nieuwsbrieven en mijn nieuwe site zijn te bekijken op: www.bartvanwijk.com/nieuws/

Met vriendelijke groet, Bart van Wijk

Scroll naar boven