werkwijze

Bart van Wijk heeft ondertussen een eigen stijl ontwikkeld maar daarnaast vindt hij het even belangrijk dat een project persoonlijkheid krijgt.Daarom werkt hij altijd meerdere ontwerpen uit en smeedt hij deze, samen met zijn opdrachtgevers, tot een definitief plan. Op deze manier kan hij zijn klanten verrassen, zien zijn klanten wat de verschillende mogelijkheden zijn, en wordt het definitieve plan een persoonlijk plan door de zelf gemaakte keuzes, eisen en wensen.

Vaak kunnen opdrachtgevers zelf verder als ze bijvoorbeeld een keukenontwerp hebben, weten waar de muren moeten komen te staan, en een lichtplan hebben dat gemaakt is op basis van een indelingsplan. Met deze plannen kunnen plaatselijke aannemers, keukenbedrijven en bijvoorbeeld interieurbouwbedrijven aangesproken worden.

Als klanten willen dat Bart van Wijk het project begeleidt werkt hij samen met professionals, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vak. Bart van Wijk zorgt voor het totale ontwerp, de eenheid en de stijl van het geheel maar architecten, projectleiders, constructeurs, aannemers, tuinarchitecten enzovoort werken de plannen in samenwerking verder uit. Vaak komen zij uit dezelfde regio en kunnen dus de nodige service bieden. Bart van Wijk heeft veel ervaring in de keuken- badkamer- en meubelsector en kan, op verzoek van zijn klanten, hen ook in deze winkels begeleiden.

alg1b3

 

alg3b2

 

Reacties zijn gesloten.