personalia

Bart heeft een passie voor mooi, is Nederlander en woont met zijn Belgische vrouw en kinderen in Stabroek, een klein dorpje op de grens in België. Bart groeide vanaf zijn derde jaar op met potlood en papier. Vanaf zijn veertiende studeerde hij zes jaar in Antwerpen op het S.I.S.A: het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten. Later studeerde hij vijf jaar op de DESIGN ACADEMIE in Eindhoven en liep een stage van zes maanden op de EUROPEAN DESIGN CENTRE van G.E. In Bergen op Zoom waar hij o.a. Auto-onderdelen, gsm’s, en mooie producten ontwierp.

Door zijn passie voor architectuur is Bart in de architectuur beland en tekent hij vandaag de dag voornamelijk spannende interieurs en bijzondere huizen. Ondertussen heeft Bart meerdere mega-projecten op zijn naam staan, meer dan 1000 keukens ontworpen en heeft hij meer als 20 jaar ervaring als interieurarchitect, ontwerper & vormgever.

Zijn laatste opdrachtgever werkzaam in de reclamesector heeft de volgende slogan voor hem bedacht: bbb. bijzonder by bart

PORTRET-BAVW-0037
portret-bavw-0040
portret-bavw-0042
portret-bavw-0044
portret-bavw-0070
portret-bavw-0072
portret-bavw-0074
portret-bavw-0077
portret-bavw-0081

Reageren is niet mogelijk